Kaartverkoop

Profiteer van de voordelen van online kaarten bestellen. U betaalt geen transactiekosten en ziet meteen de meest actuele informatie, randprogramma's en dinermogelijkheden. U ontvangt uw e-tickets direct in uw mailbox.

U kunt uw kaarten voor seizoen 2018/2019 ook bestellen via het bestelformulier.

Lukt het niet om online kaarten te bestellen? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via 088 3565356 of kassa@hnt.nl. 

Openingstijden

 

Openingstijden centrale kassa van Het Nationale Theater

Voor de kaartverkoop en informatie kunt u overdag terecht bij de kassabalie in de Koninklijke Schouwburg. Dit kan op maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur (of bij aanvang van de voorstelling).

 

Telefoon
088 3565356 (ma - za 12.00 tot 18.00 uur)

Balie
Het Nationale Theater verkoopt kaarten voor alle voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Zaal 3 en de HNT Studio's. Let bij het kopen van kaarten goed op de locatie waar de voorstelling plaatsvindt.
 

 

Koninklijke Schouwburg

Korte Voorhout 3, 2511 CW Den Haag
ma-za 12.00 tot 18.00 uur of tot aanvang voorstelling
Op zo- en feestdagen is de balie geopend vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.


Theater aan het Spui

Spui 187, 2511 BN Den Haag
De balie is geopend vanaf 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling.


Zaal 3

De Constant Rebecqueplein 20a, 2518 RA Den Haag
De kassa in Zaal 3 is alleen geopend voor verkoop van de voorstelling in Zaal 3 op de dag zelf. De kassa van Zaal 3 opent 1,5 uur voor aanvang van de voorstelling.


HNT Studio's

Schouwburgstraat 8, 2511 VA Den Haag
Kaarten voor de HNT Studio's zijn te koop via de kassabalie van de Koninklijke Schouwburg.

Overige informatie

 

Mail

Mail met vragen of problemen naar kassa@hnt.nl.
Wij nemen per mail geen reserveringen aan. 

 

Persoonlijk advies

Indien u een vraag heeft of graag persoonlijk advies wilt, kunt u uw kaarten telefonisch of aan de balie bestellen. Voor telefonisch bestellen wordt €2,- per transactie in rekening gebracht. Uw reservering vervalt na 7 dagen. Wij kunnen u een e-mail met een betaallink toesturen zodat u, na betaling, direct uw e-tickets in uw mailbox ontvangt. Opsturen kan ook (verzendkosten €3,-). Tot 3 werkdagen voor de voorstelling kunt u er ook voor kiezen de kaarten per post te ontvangen (verzendkosten €3,-).


Persoonlijke gegevens

Indien u kaarten voor een voorstelling heeft aangeschaft waarbij een wijziging plaatsvindt, ontvangt u een persoonlijk bericht. Het is daarom erg belangrijk om uw contactgegevens zo volledig mogelijk in te vullen en deze goed te controleren. Ons privacy-statement vindt u op www.hnt.nl/privacy.


Retourneren of ruilen

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te retourneren. Ruilen voor een andere voorstelling of een tegoedbon kan tot 1 werkdag voor de voorstelling aan onze kassa. Hiervoor rekenen we administratiekosten van €2,-. Kaarten kwijt? Bij de kassa kunt u tegen administratiekosten kopiekaarten krijgen.


Slechthorenden

De Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg beschikt over een radiografische installatie voor slechthorenden. U kunt op vertoon van uw toegangsbewijs een hoofdtelefoon ophalen bij de informatiebalie in de foyer. In Theater aan het Spui, Zaal 3 en HNT Studio's is geen installatie beschikbaar.


Mindervaliden

Voor rolstoelgebruikers zijn in de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg en in beide zalen van Theater aan het Spui een aantal rolstoelplaatsen gereserveerd. Indien u van deze plaatsen gebruik wilt maken, neem dan tijdig contact op met de kassa via 088 3565356 of via kassa@hnt.nl.


Portemonneeloze pauze

In de Koninklijke Schouwburg zijn bij vrijwel alle voorstellingen zowel een drankje in de pauze als de bewaakte garderobe bij de prijs inbegrepen. Indien uw voorstelling geen pauze heeft, krijgt u het drankje na afloop. In Theater aan het Spui geldt geen portemonneeloze pauze en de garderobe is onbewaakt. U kunt uw waardevolle spullen kosteloos opbergen in een kluisje.

 

Laatkomers

Laatkomers lopen het risico na aanvang niet of later toegelaten te worden tot de voorstelling. Mobiele telefoons dienen voor aanvang uitgezet te worden. Het is op geen enkele locatie toegestaan om foto-, film- en/of geluidsopnamen te maken.