Cadeauwinkel

Doneer een theaterbezoek

Je weet zelf hoe fijn het is om helemaal op te gaan in een mooie theatervoorstelling. Even helemaal eruit en daarna nagenieten. Dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Geef daarom een onvergetelijke theaterervaring cadeau aan iemand die dat zelf niet kan betalen.  
 
Voor € 150 ontvangen wij een heel gezin bij een familievoorstelling en zorgen dat ze een middag beleven om nooit meer te vergeten. Met € 100 bezorgen we twee volwassenen een mooie avond en voor € 50 maak je één iemand heel gelukkig.

Via onze goede contacten bij welzijnsorganisaties nodigen wij mensen uit dat wel toe zijn aan een leuk uitje. We ontvangen ze als VIPS met iets lekker en wat te drinken. Ze krijgen eersterangs plaatsen bij een mooie voorstelling en na afloop is er natuurlijk ook weer iets te drinken.

Theaterbezoek voor iemand anders

Met je bijdrage maak je mensen blij. We zorgen voor een onvergetelijk theaterbezoek en een prachtige ervaring voor iemand die het zelf niet kan betalen.

Je kan ook een kleiner bedrag doneren, samen met andere donaties komen we dan aan het benodigde bedrag. Hoe meer onvergetelijke theaterbezoeken wij verkopen, hoe meer mensen wij hiermee kunnen verrassen. Wij zorgen dat jouw cadeau goed terecht komt (je hoeft dus niet zelf een iemand in gedachten te hebben).

Het VIP-ontvangst zal uiteraard worden aangepast aan de actuele coronaregels. Maar we maken er sowieso een feestje van.