Eten en drinken

Lekker genieten van een hapje en een drankje voor en na de voorstelling. Dit kan in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. 

Dineren bij Theaterbrasserie Wasserman in de Koninklijke Schouwburg

Kom je bij ons eten voorafgaand aan de voorstelling? We zijn bij bijna alle voorstellingen open vanaf 17.30 uur.

Reserveer je tafel al tijdens het bestellen van je voorstellingskaarten óf natuurlijk op een later moment via onderstaande link (alleen voor komende maand) of te mailen of bellen
naar wasserman@hnt.nl / 088 3565356.

Je drankje is inbegrepen

Je drankje is bij voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg bij je kaarten inbegrepen. Er staat een drankje voor je klaar in de pauze, of als er geen pauze is na afloop van de voorstelling. 

Een tafel met borrelhapjes in de pauze

Wil je in de pauze of na afloop iets lekkers bij je pauzedrankje? Bestel dan een borrelarrangement. Je hapjes staan klaar in Theaterbrasserie Wasserman. Geef voor aanvang van de voorstelling bij de informatiebalie vast door wat je wilt drinken, dan staat je drankje ook bij de hapjes. Het borrelarrangement is € 3,50 per persoon bestaat uit groentechips, nootjes en blokjes oude kaas.

BEKIJK HET MENU EN/OF RESERVEER HIER

Soep van de Dag in Theater aan het Spui

Voorafgaand aan (bijna) elke avondvoorstelling in Theater aan het Spui bieden wij een heerlijke maaltijdsoep aan, die je kunt aankleden met ‘soeptoppings’, vers gebakken brood en een salade. Je reserveert deze Soep van de Dag (€7,50) al tijdens het bestellen van je voorstellingskaarten of op een later moment via deze link (één maand vooruit) of door te bellen naar 088 3565356.

Portemonneeloze pauze

In Theater aan het Spui geldt geen portemonneeloze pauze.

Dineren in Zaal 3

Eet een hapje mee in het restaurant van Zaal 3. We zijn open op de dagen dat er een voorstelling speelt. Ook na de voorstelling kun je lekker blijven hangen. Het café is, eveneens op voorstellingsdagen, open tot 00.00 uur.

Reserveren bij Zaal 3

Voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten? Reserveer via reserveren@restaurant-drie.nl. De keuken is geopend van 17.30 tot 21.30 uur.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie