De Koninklijke Schouwburg in jouw kerstboom

De Koninklijke Schouwburg maakt deze Kerst zijn debuut in jouw kerstboom. De decembermaand kan soms een drama zijn, maar fluf die boom dit jaar op met de enige echte Koninklijke Schouwburg-bal in de hoofdrol. Ook het perfecte cadeau voor de theaterliefhebber.❤

De afmetingen zijn 10,5 cm x 6 cm x 4,5 cm en de kerstbal is helemaal van glas. Met jouw aankoop steun je Het Nationale Theater.

Thuis ontvangen of ophalen bij de kassa

Ophalen bij de kassa
De kassa bevindt zich naast de Koninklijke Schouwburg, aan Schouwburgstraat 8, en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ga je binnenkort naar een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3? Dan kun je de kerstbal ook voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa in het theater.

Zending per post

Je ontvangt de kerstbal binnen vijf werkdagen. Verzending kost €5. Wil je de kerstbal naar iemand toesturen? Vul dan bij het afrekenen de adresgegevens van diegene in.

Kerstbal

Met deze gouden hanger van de Koninklijke Schouwburg breng je wat drama in je boom én steun je Het Nationale Theater. Bekijk meer items in onze winkel.