Drama sweater

Houd jezelf (of iemand anders) deze winter lekker warm met onze nieuwe drama-sweater! Hij is er in drie kleuren: lila (met roest-kleur drama), oker (met paars drama) en legergroen (met lichtblauw drama). Op de achterkant bij de nek staat klein in dezelfde kleur het logo van Het Nationale Theater. De sweater kost €50. Het is een unisex trui met maten van XS tot en met XL. Bekijk de maattabel voor de afmetingen.

85% COTTON - ORGANIC , 15% POLYESTER - RECYCLED


De sweater is gemaakt van 100% GOTS gecertificeerd organisch katoen en geproduceerd in een verantwoorde omgeving onder eerlijke werkomstandigheden. 

Foto's door Rob Hogeslag met onze ensembleleden Fjodor Jozefzoon, June Yanez, Betty Schuurman, Yela de Koning en Mark Rietman. De lila sweater op de foto is maat S, de groene en de gele zijn maat L.

Bestellen

De sweater kost €50. Omdat er een kleine voorraad is, verkopen we de sweater per mail. Stuur een mailtje naar  theaterwinkel@hnt.nl en laat ons weten welke kleur sweater je graag zou willen, in welke maat, en of je je sweater wil komen ophalen of thuis wil ontvangen. We verwerken de bestellingen op volgorde van binnenkomst en zullen je altijd even een bevestigingsmailtje sturen.

Ophalen bij de kassa
De kassa bevindt zich naast de Koninklijke Schouwburg, aan Schouwburgstraat 8, en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ga je binnenkort naar een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3? Dan kun je de sweater ook voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa in het theater. Laat het ons eventjes weten per mail, dan leggen we de sweater voor je klaar.

Zending per post

Je kunt er ook voor kiezen om de sweater thuis te ontvangen. Verzending kost €5. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden in je mailtje. We kunnen de sweater natuurlijk ook voor jou naar iemand anders toesturen als cadeau.

< terug naar winkel