Sokken

We hebben nu ook onze eigen sokken! Het zijn zalmkleurige sokken met in het groen het logo van Het Nationale Theater. De sokken zijn unisex maat 39 - 43.

Bestellen

De sokken kosten € 15. Omdat er een kleine voorraad is, verkopen we de sokken per mail. Stuur een mailtje naar  theaterwinkel@hnt.nl en laat ons weten welke sokken je wil en of je ze wil komen ophalen of thuis wil ontvangen (verzendkosten € 5). We verwerken de bestellingen op volgorde van binnenkomst en zullen je altijd even een bevestigingsmailtje sturen.

Ophalen bij de kassa
De kassa bevindt zich naast de Koninklijke Schouwburg, aan Schouwburgstraat 8, en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 14:00 tot 18:00 uur. Ga je binnenkort naar een voorstelling in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3? Dan kun je het shirt of de sweater ook voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa in het theater. Laat het ons eventjes weten per mail, dan leggen we het voor je klaar.

Zending per post

Je kunt er ook voor kiezen om de sokken thuis te ontvangen. Verzending kost € 5. Vergeet je adresgegevens niet te vermelden in je mailtje. We kunnen de sokken natuurlijk ook voor jou naar iemand anders toesturen als cadeau.

< terug naar winkel