vacature stage marketing & communicatie

Ben jij op zoek naar een bijzondere stageplek in de richting van marketing of communicatie voor minimaal 3 maanden? Kom dan meewerken bij ons marketingteam! Samen proberen we een zo groot mogelijk publiek enthousiast te maken voor onze voorstellingen en iedereen zo goed mogelijk te informeren over hun bezoek. Je werkt mee aan de voorstellingen die we zelf maken en de voorstellingen die we tonen in onze eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. 

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat alle evenementen in onze huizen netjes op onze website staan, beheert de algemene publiciteitsmail en bereidt samen met het marketingteam het volgende seizoen voor. Ook ben je verantwoordelijk voor de posters, flyers en narrowcasting in onze theaters. Voor onze eigen producties ontferm je je over de verkoopstanden in het land. Uiteraard is er ruimte om een afstudeeronderzoek te doen, maar we zijn op zoek naar iemand die minimaal 3 dagen per week mee kan werken op onze afdeling.  

Geïnteresseerd?

Mail je cv en motivatie naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Rio van der Oest via riovanderoest@hnt.nl