Vier Kerst in Zaal 3

met een tentoonstelling, voorstelling én diner

Kom je op woensdag 15 december gezellig Kerst vieren in Zaal 3? Bezoek eerst de tentoonstelling Is it possible to be a revolutionary and like flowers? bij onze buren Nest, schuif vervolgens aan bij ons heerlijke kerstdiner en sluit de avond af met de voorstelling Bloemenduel van Steef de Jong en Louis van Beek. En dat alles voor € 32,50. 

Bestel het kerstarrangement

Bloemenduel 

Louis van Beek en Steef de Jong schreven Bloemenduel, een groots opgezette operette met vier hoofdrollen, een stuk of acht bijrollen, een koor en muziek voor een groot orkest. Alles bij elkaar voor een man of 80. Of eigenlijk een vrouw of 80, want ze schreven Bloemenduel voor een all female cast. Het testpubliek waar ze de operette aan presenteerden reageerde zo enthousiast dat ze besloten om er de theaters mee in te gaan. Gewoon met z’n tweeën. Het resultaat is Bloemenduel, een all female cast operette (voor twee heren). 

Is it possible to be a revolutionary and like flowers?

De kunstenaars die in deze tentoonstelling samenkomen beantwoorden de vraag van de tentoonstellingstitel met een luidkeels ‘JA!’. Ze laten zien dat de bloem als symbool kan verleiden, troosten, helen, versieren en afleiden en vinden elkaar in feministische affiniteiten, queer verlangens en ecologische solidariteit. Maar bloemen kunnen ook een vorm van oppressie en censuur vertegenwoordigen, een geheimtaal, een knipoog én een mokerslag ineen.

Kerstdiner

Juni Lekkernijen zal een heerlijk kerstdiner verzorgen. Vanuit hun sterke visie voor het verzorgen van duurzaam en verantwoord voedsel, vermindering van voedselverspilling en sociaal ondernemen, bereiden zij voor jullie een verse maaltijd.