oktober 2021 | vrije en schoolvoorstelling

ALLEEN TE BOEKEN VOOR SCHOLEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Revolt (13+)

Maas theater en dans
Durf jij op te komen voor jouw mening en idealen? Ga je de straat op om te protesteren? Een danstheatervoorstelling over opstand, peer pressure en protesteren. Een voorstelling die je even door elkaar rammelt.

Reserveer

Revolt (13+)

Durf jij op te komen voor jouw mening en idealen? Ga je de straat op om te protesteren? 
Een danstheatervoorstelling over opstand, peer pressure en protesteren. Over kritisch blijven nadenken versus jezelf verschuilen achter de groep. Wil jij impact op de wereld en invloed op je eigen toekomst? Verandering begint bij jezelf en elke grote beweging is klein begonnen. Een wake-up-call, een oproep aan jonge mensen om hun stem te laten horen en verschil te maken. Choreograaf Cecilia Moisio mixt persoonlijke verhalen, kwetsbaarheid, humor en ernst met performance, (muziek)theater, video en dans. Een voorstelling die je even door elkaar rammelt.

Educatie

Workshop
Hoeveel ruimte krijg jij in de maatschappij om jezelf te laten horen? In deze workshop onderzoeken we waar we ons persoonlijk hard voor willen maken en filteren onze boodschap totdat uiteindelijk alleen de noodzakelijke woorden overblijven. Om de boodschap kracht bij te zetten, maken we er bewegingen bij. 

Speeldata

Schoolvoorstelling

Vrije voorstelling

do 14 okt 2021

13:30 uur Theater aan het Spui - Zaal 1

do 14 okt 2021

19:30 uur Theater aan het Spui - Zaal 1

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod