maart 2022 | vrije voorstelling

ALLEEN TE BOEKEN VOOR SCHOLEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Unseen (15+)

Jakop Ahlbom Company
Een magische zoektocht naar gelukkig zijn.

Reserveer

Unseen (15+)

In Unseen wordt de toeschouwer meegenomen in een magische wereld waarin niets is wat het lijkt. We zien een jonge vrouw die is vastgelopen in haar relatie. De komst van een inbreker geeft  haar leven een nieuwe impuls maar haar relatie met haar man komt onder druk te staan. Dagelijks komt de inbreker het huis binnen. Door gebruik van illusionisme en visuele effec­ten wordt er een magische werkelijkheid gecreëerd. Als toeschouwer weet je niet waar je kijken moet. Weet de inbreker onzichtbaar en uit het zicht van de man te blijven? 

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor magie. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol. 

Educatie

Jakop Ahlbom Company organiseert voorbereidende workshops voor jongeren die een voorstelling gaan bekijken. Deze kunnen plaatsvinden op school of in het theater waar je de voorstelling bezoekt. Voorstellingskaarten en workshops zijn te reserveren via www.jakopahlbom.nl/educatie.

Bij elke voorstelling wordt er een workshop ontwikkeld voor jongeren. In de workshop gaan de leerlingen zelf de vloer op en krijgen zij diverse groepsopdrachten. Zo maken ze kennis met het maakproces van de voorstelling en met de stijl van Jakop. Hiernaast is er veel aandacht voor de verschillende onderwerpen die terugkomen in de voorstelling. De docenten creëren een veilige werksfeer waarin leerlingen worden uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan. Workshops worden altijd aangepast op het spelniveau van de deelnemer. Ook zonder ervaring kunnen jongeren deelnemen.

Speeldata

Vrije voorstelling

 

wo 30 mrt 2022

20:15 uur Koninklijke Schouwburg

 

Prijs per leerling €13,00

← Terug naar het vo aanbod