Dinsdag 3 december

Win kaarten voor de première van Pepijn Gunneweg!


Op zondag 5 januari speelt Pepijn Gunneweg (voormalig Ashton Brother) de première van zijn solovoorstelling The Great Wonder. Een spectaculaire show vol muziek, acrobatiek, variété, kleinkunst en magie. 

De actie is gesloten. De winnaar ontvangt op 5 december bericht.

 

The Great Wonder

Pepijns eerste solo is een vierdimensionale show die zich voor, boven en tussen het publiek afspeelt. In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn troupe muzikale freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen. Maar na twee jaar van training en diverse blessures zijn ze nu dan eindelijk klaar om hun opwachting te maken! Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven. Komt dat zien!

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie