Vacature medewerker horeca en publiek Theater aan het Spui

oproep

Ben jij van nature gastvrij en heb je affiniteit met theater? Dan bieden wij je de kans om op een bijzondere locatie in Den Haag ons publiek een geweldige dag of avond te bezorgen in Theater aan het Spui. Theater aan het Spui is gelegen in het culturele hart van Den Haag en is met zijn twee zalen en ruime foyer een ontmoetingsplek waar de bewoners van onze stad elkaar treffen en een gevarieerd aanbod van theater, dans, literatuur, muziek en festivals kunnen beleven.

 

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. Wij zijn een bruisend huis van verbeelding en verbinding waar diverse verhalen en perspectieven uit de samenleving worden weerspiegeld. In wat wij programmeren én in de producties waar we aan werken met ons acteursensemble en team van regisseurs onder leiding van Eric de Vroedt en Noël Fischer. 
In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij op radicaal vriendelijke wijze jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Onze afdeling HNTeducatie & interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken. HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen.

Wie zoeken we:

  • Je hebt ervaring in de horeca en affiniteit met theater of andere podiumkunsten.
  • Je bent behulpzaam, taakgericht en van nature gastvrij en stressbestendig.
  • Je bent flexibele inzetbaarheid: ook in de avonden, weekenden en op feestdagen en bij voorkeur woonachtig in Den Haag.
  • Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een medewerker horeca en publiek die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.
  • Je bent minimaal 18 jaar oud. 

Wat ga je doen?

  • Je voert bar-, buffet- en verkoopwerkzaamheden uit.
  • Je ontvangt bezoekers, scant hun toegangskaarten wijst hen de weg in het theater.
  • Je helpt bezoekers te placeren, neemt tijdens de voorstelling plaats in de zaal, houd toezicht, vangt bezoekers op en alarmeert bij calamiteiten.

Wat wij jou bieden:

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als medewerker horeca en publiek word je onderdeel van een groot team van horeca- en publiek medewerkers. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Horeca, functiegroep 3 (min. €8,48 – max. €13,28 bruto per uur). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging en vaste uren.  

Geïnteresseerd?  

Mail je cv en motivatie uiterlijk 8 oktober 2023 naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Sandra van Egmond (locatiemanager Theater aan het Spui) via sandravanegmond@hnt.nl of 06-28570279. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.