Vacature medewerker horeca en publiek

Ben jij van nature gastvrij en heb je affiniteit met theater? Dan bieden wij je de kans om op een bijzondere locatie in Den Haag ons publiek een geweldige dag of avond te bezorgen in de Koninklijke Schouwburg. 

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. Wij zijn een bruisend huis van verbeelding en verbinding waar diverse verhalen en perspectieven uit de samenleving worden weerspiegeld. In wat wij programmeren én in de producties waar we aan werken met ons acteursensemble en team van regisseurs onder leiding van Eric de Vroedt en Noël Fischer.

In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij op radicaal vriendelijke wijze jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Onze afdeling HNTeducatie & interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken. HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen.

Wat ga je doen?

  • Je ontvang bezoekers, scant hun toegangskaarten wijst hen de weg in het theater.
  • Je doet bar-, buffet- en verkoopwerkzaamheden.
  • Je helpt bezoekers te placeren, neemt tijdens de voorstelling plaats je in de zaal, houd toezicht, vangt bezoekers op en alarmeert bij calamiteiten.

Wie zoeken we?

  • Je hebt ervaring in de horeca en affiniteit met theater of andere podiumkunsten.
  • Je bent behulpzaam, taakgericht en van nature gastvrij en stressbestendig.
  • Je bent flexibele inzetbaarheid: ook in de avonden, weekenden en op feestdagen en bij voorkeur woonachtig in Den Haag. 
  • Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een medewerker horeca en publiek die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.

Wat wij jou aanbieden

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als medewerker horeca en publiek word je onderdeel van een groot team van horeca- en publiek medewerkers. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Horeca, functiegroep 3 (min. €7,90 – max. €13,10 bruto per uur). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging en vaste uren.  

Geïnteresseerd? 

Mail je cv en motivatie naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Bruno Kersbergen (locatiemanager Koninklijke Schouwburg) via brunokersbergen@hnt.nl of 06-15963248. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Het Nationale Theater

Het Nationale Theater is een jonge landelijke theaterorganisatie voor volwassenen en jeugd met drie eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. We zijn continu op zoek naar nieuwe verhalen en andere manieren om het hart van de samenleving te veroveren. Alle verschillende stemmen die we horen brengen we met ons acteursensemble en team van regisseurs samen in de producties van Het Nationale Theater en jeugd- en jongerenproducties van HNTjong. We geven hierbij jonge acteurs en makers ruimte om te experimenteren en proberen nieuwe theaterformats uit, van bingewatchen tot zomerspektakel, van stand-up tot theatercollege.  

Lees meer