maart 2022 | vrije voorstelling

ALLEEN TE BOEKEN VOOR SCHOLEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Whats is love? (16+)

Theater Utrecht & DOX

What is love? (16+)

Tussen alle omvergeworpen heilige huisjes staat er één nog altijd overeind: de romantische liefde. Terwijl we heftig discussiëren over klimaat, samenleving en economie verkennen we nauwelijks andere mogelijkheden van samenzijn. De inzichten van psychologen Esther Perrel en Adam Phillips, die kritische kanttekeningen plaatsen bij wat we van liefdesrelaties verwachten, zijn het vertrekpunt van deze theater/dansvoorstelling: een tintelende uitwisseling over de liefde. Spelers van diverse leeftijd, gender en afkomst voeren in een combinatie van improvisatie en gescripte vertelling een open gesprek met het publiek.

Educatie

Workshop: LIEFDE, HOE DOE JE DAT?
Leerlingen worden uitgedaagd na te denken over welke vormen van liefde en liefdesrelaties er zijn in de wereld. Waar komt ons beeld van liefde vandaan en waarom hechten we zoveel waarde aan het concept ware liefde? Naast dat de leerlingen over hun eigen liefdestoekomst nadenken dragen ze ook bij aan de content van de voorstelling. Onze docenten koppelen ervaringen en gedachtengoed terug naar de makers van What is love! Wie weet zien leerlingen hun ideeën terug in de voorstelling! Deze workshop is op maat te maken. Van 1 uur tot een hele week. Van 1 klas tot meerdere leerjaren

Het is één grote ..Speeddate.
Tijdens / rondom de voorstelling bieden we een eventlike programma genaamd: Muziek, dans, theater en een boel liefde. Liefde komt in vele soorten en maten en zit misschien wel naast je in de zaal. Liefde; jij en de ander. Dit kan als voor- of naprogramma bij de voorstelling worden geboekt.

Speeldata

Vrije voorstelling

 

do 31 mrt 2022

20:15u Koninklijke Schouwburg 

 

Prijs per leerling €13,00

← Terug naar het vo aanbod