Cadeauwinkel

Vorstelijk dineren in koninklijke foyer

Bij koninklijk bezoek gebruiken we de Koning Willem I foyer. De plek voor koningen en koninginnen als ze de Koninklijke Schouwburg bezoeken. Een unieke kans om in deze vorstelijke ruimte te dineren. Romantisch met z’n tweeën op een wel heel bijzondere plek. Als je naar buiten kijkt, kijk je uit over een van de mooiste stukjes Den Haag. 
 
We verzorgen een heerlijk driegangenmenu in stijl met bijpassend wijnarrangement. Dat is nog eens private dining. Na het diner laten we je nog meer koninklijke plekken in de Koninklijke Schouwburg zien, waaronder de koninklijke loge (waar de koning zit als hij de voorstelling bezoekt).

Een onbetaalbare ervaring die je ook kunt delen met vrienden en familie als de coronaregels dat toelaten. De foyers zijn groot genoeg om met meer dan twee mensen op afstand te eten. Na de maaltijd en tijdens de voorstelling blijft de foyer van jou zodat je ook in de pauze of na de voorstelling daar in alle rust nog een drankje kan blijven drinken. 
 
Een vorstelijk diner in deze koninklijke ruimte van het stadspaleis kost € 395 voor twee personen, inclusief een mooi wijnarrangement van bijpassende wijnen. Het diner is -tegen meerprijs - ook voor meer personen mogelijk. 

Wil je meer informatie ontvangen?

Vul je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.