Toegankelijkheid: Koninklijke Schouwburg

Koninklijke Schouwburg

Wij hebben aangepaste zitplaatsen beschikbaar in de zaal. Dat zijn plaatsen op de hoek (aan het begin van de rij) - de stoel ernaast houden wij beschikbaar voor jouw mede-bezoeker. De stoel op de hoek kunnen wij verwijderen indien nodig bijvoorbeeld als je met een rolstoel komt. Deze plaatsen zijn niet via de website te reserveren maar wel via de kassa. Stuur een mail naar service@hnt.nl of telefonisch 088 3565356. Ook als je al kaarten voor de voorstelling hebt is het belangrijk om vooraf door te geven als je met een rolstoel komt.

Er bevindt zich een aangepast toilet op verdieping -1. Hier is ook de garderobe, zowel bewaakt als onbewaakt. Hier kan je komen met de lift. De lift is bij binnenkomst achterin de foyer aan de linkerkant, achter de informatiebalie.

Op de begane grond zijn de Sol Lewitt foyer en Brasserie Wasserman en op verdieping 4 zijn de Dames en Koning Willem I foyer waar je terecht kan voor een drankje. Je kan hier betalen met pin.

Paradijstheater

De kleine zaal in de Koninklijke Schouwburg, het Paradijs, is op verdieping 8. Je kan hier komen met de lift. Op de 8e verdieping is ook een onbewaakte garderobe en een foyer voor een drankje. Er bevindt zich een aangepast toilet op verdieping -2.