Series bij het Nationale Theater

Ieder seizoen groeit het aantal deelnemers aan het succesvolle toneel- en danskijkerproject. Toneel- of danskijker worden is niet alleen een voordelige manier om veel naar theater te gaan, het is ook leuk om samen met medetheaterliefhebbers mooie voorstellingen te zien.

Voor 150 euro bezoek je maar liefst 16 voorstellingen en geniet je van alle extra's zoals inleidingen en exclusieve nagesprekken met verschillende theatermakers. En zo kunnen wij ook trots vertellen dat het aantal series om uit te kiezen flink is uitgebreid. U kunt deelnemen aan de Buurtgenoten serie in Zaal 3, de wereldverhalenserie Moksi Patu of de Oriënt serie Salaam.

De series voor dit seizoen zijn al van start gegaan, maar in januari stellen we nieuwe reeksen samen om ook nog het tweede half jaar vollop te kunnen genieten. Houd hiervoor de pagina in de gaten.

Onze klassiekers

Wat is het Toneel- en danskijkerproject precies?

Toneel- en danskijkers schrijven zich aan het begin van het seizoen in op ‘een serie’. Die serie bestaat uit zestien toneelvoorstellingen die van tevoren zijn bepaald. Liefst zo divers mogelijk zodat je elke keer verrast wordt. Met een vaste groep zien ze een heel seizoen de voorstellingen en exclusief wordt er ook rondom deze voorstellingen iets speciaals georganiseerd. Zoals een inleiding of een nagesprek, maar ontmoet u ook regisseurs, choreografen en acteurs.

Ook bent u als toneel- of danskijker jurylid van de Toneel- en danskijkerprijs en kiest u de beste voorstelling van het seizoen. Die bepalen we namelijk aan de hand van uw recensies en deze uitreiking is ook altijd een feestje!

In de buurt op wereldreis

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie