Met jouw donatie maken we theater bereikbaar

Door de bijdragen van Vrienden, Donateurs en bedrijven maken we theater bereikbaar in de breedste zin van het woord. Vanaf €50,- ben je al Vriend. Wil je meer doen? Dan kan dat ook! Van een eenmalige bijdrage tot het jaarlijks steunen als donateur of sponsor. Ontdek de mogelijkheden en vind wat bij je past.

Neem je liever persoonlijk de opties door, dan kan dit natuurlijk ook. Neem contact op met Martijn Westerop of Marjolein de Jong, wij helpen je graag verder.

Ontdek de mogelijkheden om ons te steunen

Dit doen we met jouw donatie

Culturele ANBI

Het Nationale Theater is een culturele ANBI, een algemeen nut beogende instelling, waardoor een gift voor 125% aftrekbaar is (de zogeheten 'multiplier'). Dit betekent dat je een kwart meer mag aftrekken dan dat je geschonken hebt. Een gift kan dus fiscaal gunstig uitpakken.

Voor de meest actuele informatie over schenken aan een culturele ANBI kun je terecht op de website van de belastingdienst.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie