Vacature floormanager Theater aan het Spui

32 uur per week

Als Floormanager horeca ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale dienstverlening aan de gasten. Je zorgt ervoor dat alle horeca- en publiekservice in goede banen wordt geleid en houdt toezicht op het naleven van de kernwaarden en de kwaliteit op de werkvloer bij voorstellingen en events. 

 

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. Wij zijn een bruisend huis van verbeelding en verbinding waar diverse verhalen en perspectieven uit de samenleving worden weerspiegeld. In wat wij programmeren én in de producties waar we aan werken met ons acteursensemble en team van regisseurs onder leiding van Eric de Vroedt en Noël Fischer. 
 
In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij op radicaal vriendelijke wijze jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Onze afdeling HNTeducatie & interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken. HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen.

Wie zoeken we:

  • Je hebt tenminste 3 jaar uitvoerende horecaervaring.
  • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden en affiniteit met cultuur.
  • Je bent flexibele inzetbaarheid: ook in de avonden, weekenden en op feestdagen en bij voorkeur woonachtig in Den Haag.
  • Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een floormanager die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.

Wat ga je doen:

  • Je houdt je bezig met het aansturen, instrueren en motiveren van Medewerkers Horeca & Publiek inclusief het bewaken van hun functioneren.
  • Je monitort de voorraad, benodigdheden en kwaliteit.
  • Je voert uitvoerende werkzaamheden uit, zoals o.a.: voorbereiding voor de voorstelling/event, bereiden, verkopen & serveren van dranken, verrichten van opruim- en schoonmaakwerkzaamheden, kassahandelingen, etc.
  • Je houdt je bezig met de roostering en urenregistratie van de medewerkers.
  • Je ziet toe op naleving van de voorschriften (HACCP en Allergenen wetgeving) en treedt op bij calamiteiten en incidenten (Ploegleider BHV).

Wat wij bieden:

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als floormanager word je onderdeel van een groot team van horeca- en publiek medewerkers. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Horeca, functiegroep 5 (min. €2.320 – max. €2.848) op fulltime basis.. De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging.  

Geïnteresseerd?  

Mail je cv en motivatie uiterlijk 30 september 2023 naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Sandra van Egmond (locatiemanager Theater aan het Spui) via sandravanegmond@hnt.nl of 06-28570279. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.