Vacature medewerker kaartverkoop en publieksservice

We zijn per direct op zoek naar een collega die ons publiek te woord staat aan de balie, telefonisch of online. Je bent een liefhebber van theater en je wil de bezoekers van onze theaters in Den Haag graag helpen met de aanschaf van hun tickets of de vragen over hun bezoek. Je bent goed in het verwerken van het klantcontact in onze ticket- en CRM systemen. 

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie met drie eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. Wij zien het theater als dé plek om onze tijd te onderzoeken en de verhalen die wij tegenkomen te delen met ons publiek. Theater als bruisend huis van verbeelding en verbinding, een huis dat zich openstelt voor iedereen en ruimte geeft aan alle stemmen. We maken jaarlijks ongeveer vijftien producties, voor jeugd (onder de vlag van HNTjong) en voor volwassenen, programmeren ruim achthonderd voorstellingen en ontvangen 450.000 bezoekers in Den Haag en in het land. 

In onze producties werken we met ervaren regisseurs en acteurs uit ons ensemble, maar geven ook jonge acteurs en makers ruimte. We houden van vernieuwende manieren om theater te produceren en presenteren voor ons publiek.
De afdeling Educatie & Interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken. HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen. 

We zijn radicaal vriendelijk, vriendelijk radicaal, permanent nieuwsgierig, actief en betrokken. 

Wat ga je doen: 

  • Je bent het eerste aanspreekpunt van onze bezoekers aan de balie, telefonisch en online
  • Je bent een optimistische en oplossingsgerichte collega
  • Je bent stressbestendig en kan daardoor goed werken onder druk
  • Je kan goed omgaan met computersystemen om de reserveringen en kaartverkoop op de correcte manier af te handelen.
  • Je verricht licht administratieve werkzaamheden en gaat hier nauwkeurig mee om; 

Wie zoeken we: 

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent flexibel inzetbaar; ook in de avonden, weekenden en op feestdagen
  • Je werkt zelfstandig en zorgvuldig en probeert problemen eerst zelf of te lossen
  • Je woont in Den Haag of directe omgeving 

Het Nationale Theater wil het theater van en voor het hele land zijn. Om onze organisatie en ons aanbod naar het publiek te verrijken zoeken we continu naar nieuwe perspectieven. Wij hopen dat jij, in welke vorm dan ook, bijdraagt aan de diverse organisatie die wij willen zijn. 

Wat wij je aanbieden: 

Het Nationale Theater is 180 man sterk. Je maakt onderdeel uit van het team Kaartverkoop en publieksservice van 8 collega’s. Je werkt in een organisatie die zich aan de frontlinie bevindt van de ontwikkelingen in theaterland. Het betreft een oproepkracht en het salaris is conform de CAO Toneel en Dans. 

Geïnteresseerd? 

Mail dan je cv en motivatie voor 30 november naar vacatures@hnt.nl.
Meer informatie over de functie kan je opvragen bij Bo Derks (Hoofd Kaartverkoop & Publieksservice) via boderks@hnt.nl 

Over Het Nationale Theater

Het Nationale Theater is een jonge landelijke theaterorganisatie voor volwassenen en jeugd met drie eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. We zijn continu op zoek naar nieuwe verhalen en andere manieren om het hart van de samenleving te veroveren. Alle verschillende stemmen die we horen brengen we met ons acteursensemble en team van regisseurs samen in de producties van Het Nationale Theater en jeugd- en jongerenproducties van HNTjong. We geven hierbij jonge acteurs en makers ruimte om te experimenteren en proberen nieuwe theaterformats uit, van bingewatchen tot zomerspektakel, van stand-up tot theatercollege.  

Lees meer