Vacature productiemedewerker

Wij zoeken een medewerker productie die een organisatietalent is. Als medewerker productie schakel je namelijk continue tussen werkzaamheden en projecten. Zo plan je het ene moment het vervoer voor de reizende producties, boek je hotels of organiseer je een fotoshoot. Het volgende moment notuleer je de productievergadering of zoek je de juiste rekwisiet voor een voorstelling.

Wat ga je doen?

  • Je houdt je bezig met de voorbereiding en uitvoering van onze producties, programma’s, (context)projecten en programmering.
  • Je verzorgt de voorbereidingen en monitort de nationale tournees van onze eigen producties.
  • Je ondersteunt de afdeling productie met allerlei voorkomende praktische werkzaamheden.

Wie zoeken we?

  • Je bent een  teamspeler die meerdere activiteiten (tegelijk) kan uitvoeren en/of voorbereiden.
  • Je kunt snel kan schakelen, plannen, organiseren en goed het overzicht houden.
  • Je bent creatief, zelfstandig en flexibel.
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Den Haag en in bezit van rijbewijs B.

Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een medewerker productie die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.

Wat wij jou aanbieden

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als productiemedewerker word je onderdeel van een productieteam van 8 collega’s. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Toneel en Dans, functiegroep 5 (min. €2.373 – max. €3.522). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging.

Geïnteresseerd?  

Mail je cv en motivatie uiterlijk 8 september 2022 naar vacatures@hnt.nl. Meer informatie is te verkrijgen bij Wilma Heerings (hoofd productie & planning) via wilmaheerings@hnt.nl of 088 3565330.  
De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 12 september. We streven naar een aanstelling per november 2022. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Over Het Nationale Theater

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. Wij zijn een bruisend huis van verbeelding en verbinding waar diverse verhalen en perspectieven uit de samenleving worden weerspiegeld. In wat wij programmeren én in de producties waar we aan werken met ons acteursensemble en team van regisseurs onder leiding van Eric de Vroedt en Noël Fischer. 
 
In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij op radicaal vriendelijke wijze jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Onze afdeling HNTeducatie & interactie geeft jongeren en volwassenen het podium om zo een nieuwe kant van zichzelf te ontdekken. HNTonbeperkt zet alles op alles om een beperking, zichtbaar of onzichtbaar, geen beperking te laten zijn om naar het theater te komen.