Groepsbezoek

Kom je met een groep naar Het Nationale Theater? Dan kun je op deze pagina bekijken hoe dit in zijn werk gaat. Ook kun je hier lezen wat te doen wanneer je met je klas naar een schoolvoorstelling komt.

Kaarten kopen voor een grote groep

Wil je meer dan 10 kaartjes tegelijk kopen voor een voorstelling bij Het Nationale Theater? Neem dan contact op met onze kassa. Dit kan door te bellen naar 088 3565356 (ma - za 12.00 tot 18.00 uur). Je kunt ook langskomen bij onze dagkassa, gelegen aan de:

HNT Studio's (Schouwburgstraat 8). Open van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Meer informatie over onze kassa's en kaartverkoop vind je hier.

Schoolvoorstellingen

Kom je met je klas naar Het Nationale Theater? Dan krijg je persoonlijk bericht van een van onze educatiemedewerkers over hoe laat je verwacht wordt en wat er verder allemaal belangrijk is bij het bezoeken van de voorstelling. Heb je vragen hierover of wil je nog een schoolvoorstelling boeken? Neem dan contact op met onze educatieafdeling. We hebben regelmatig voorstellingen speciaal voor scholen, ook tijdens schooltijd. Bekijk hier ons aanbod voor Primair en Voortgezet Onderwijs.

 

Schoolvoorstellingen Primair Onderwijs

Schoolvoorstellingen Voortgezet Onderwijs

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie