november 2021 | vrije en schoolvoorstelling

ALLEEN TE BOEKEN VOOR SCHOLEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Daddy (14+)

DOX
Kwetsbare dansvoorstelling over opgroeien, isolatie en sociale problemen. Breekbare melodieën en een krachtige zangeres nemen je mee in het veelbezongen vader-dochterthema.

Reserveer

Daddy (14+)

Een vader en dochter die zielsveel van elkaar houden en elkaar intens kunnen haten. In deze kwetsbare danstheatervoorstelling zien we een vader die vecht tegen een depressie en overmatig alcoholgebruik. Zijn dochter heeft een berg aan gedragsproblemen en dreigt van school geplaatst te worden. Ze kunnen niet mét en ook niet zonder elkaar. Ondertussen proberen beiden uit de handen van overheidsinstanties te blijven en geven ze de ander de schuld van alle problemen. Daddy gaat over opgroeien, isolatie en sociale problemen, maar zit ook vol muziek. Breekbare melodieën en een krachtige zangeres nemen je mee in het veelbezongen vader- dochterthema.

Educatie

Er is een digitale educatiepagina vol filmpjes, artikelen en podcasts die leerlingen interactief voorbereid op hun bezoek. In een workshop theater en spoken word gaan leerlingen samen met een DOX docent aan de slag met hun ouder-kind relatie.

Speeldata

Schoolvoorstelling

Vrije voorstelling

Ma 15 nov 2021 

14:30 uur Theater aan het Spui - Zaal 1

Ma 15 nov 2021 

19:30 uur Theater aan het Spui - Zaal 1

Prijs per leerling €11,50

← Terug naar het vo aanbod