Vacature host

Oproepbasis

Het Nationale Theater is op zoek naar een Host die van nature gastvrijheid uitstraalt en onze gasten een warm welkom kan geven in Theater aan het Spui. Als host ontvang je gasten, zoals acteurs, leveranciers, medewerkers en bezoekers. Je bent het aanspreekpunt en zorgt voor een radicaal vriendelijk verblijf.

Het Nationale Theater is een landelijke theaterorganisatie die maakt en programmeert voor volwassenen en jeugd. In onze eigen drie theaters in Den Haag - de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 – ontvangen wij jaarlijks 350.000 bezoekers en programmeren we ruim 800 voorstellingen: van cabaret tot toneel, van dans tot theatercolleges. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in.

Theater aan het Spui is al 30 jaar een begrip aan het Spuiplein en is gelegen in het culturele hart van Den Haag. Het is met zijn twee zalen en gloednieuwe foyer een ontmoetingsplek waar de bewoners van onze stad elkaar vinden en een bruisend aanbod van theater, dans, literatuur, muziek en festivals meemaken.

Wat je gaat doen:

De functie Host is tweeledig. Enerzijds ontvang je buiten onze publieke openingstijden gasten en ben je voor hen de vraagbaak op uiteenlopende gebieden. Anderzijds maak je voor en tijdens voorstellingen onderdeel uit van het team horeca & ontvangst en ondersteun je hen. Het is een dynamische functie waarin je werkzaam bent door het hele pand, zowel in het voorhuis als het achterhuis. Je bent ook de oren en ogen wat betreft de (brand)veiligheid.

Wie we zoeken:

  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent gastvrij en sociaal.
  • Je hebt ervaring met horecawerkzaamheden. 
  • Je hebt bij voorkeur barista skills, of anders in ieder geval interesse om dit te leren
  • Je houdt van cultuur en van theater in het bijzonder.
  • Je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden (avond/ s’ nachts & weekend).
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in Den Haag. 
  • Je hebt een BHV-diploma of bent bereid deze te behalen.

Als organisatie staan we midden in de samenleving, we geloven in de kracht van diversiteit en daarom hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van verschillende perspectieven en achtergronden van onze medewerkers. We zoeken een host die deze visie ondersteunt en uitdraagt. Iedereen is welkom om te solliciteren. Het maakt niet uit waar je ouders vandaan komen, van wie je houdt of wat je opleidingsniveau is. We zijn vooral op zoek naar jouw verfrissende ideeën, drive en nieuwsgierigheid.

Wat wij jou bieden:

Het Nationale Theater gelooft in theater als open publieke arena waar de kwesties van vandaag worden onderzocht en bevraagd. Hier zetten 180 collega’s zich dagelijks voor in. Als host word je onderdeel van een groot team van horeca- en publiek medewerkers. Je werkt met de besten in het vak en alle deuren staan open om gezamenlijk ons verhaal te creëren. Het salaris is conform de CAO Horeca, functiegroep 3 (min. €2.252,64 – max. €2.433,92 bruto per maand). De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op verlenging en vaste uren.  

Geïnteresseerd?

Mail je cv en motivatie uiterlijk 15 augustus 2024 naar vacatures@hnt.nl