februari 2022 | schoolvoorstelling

ALLEEN TE BOEKEN VOOR SCHOLEN IN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Zinderella (12+)

Maas theater en dans
Bonte show van jonge en oude lijven, van professionele dansers en slungelige pubers. Ben je verlegen, lekker dik, strompelend of heel ijdel en kinky? Iedereen krijgt een plek op de Assepoester-catwalk.

Reserveer

Zinderella (12+)

Je hebt een bad hair day, je billen zijn te dik en die pukkel bij je neus gaat ook maar niet weg. En ondertussen zie je alleen maar shiny vrienden met een meer dan perfecte kaaklijn, extreem lange benen en geen enkele glimmer op hun gezicht. Je denkt: ik doe niet meer mee. En trouwens m’n verschrikkelijke stiefmoeder geeft me sowieso geen kans om mezelf te zijn. Laat mij maar lelijk in een hoek zitten en uit het raam staren. Beter boos dan beauty.

Zinderella gaat over je lijf en over alle eisen die jij en de wereld eraan stellen. Te klein, te dik, te grijs, radeloos kan je ervan worden. En intussen moet je maar gewoon wachten en geduldig zijn. Tot je erachter komt wat je echt belangrijk vindt. Wie je echt zou willen zijn. Al die meningen over je lijf, hoe wapen je je daartegen? En hoe zorg je ervoor dat je een trotse, mooie zwaan wordt? Maar weet: geluk komt altijd, soms uit onverwachte hoek. En ook niet altijd in de vorm van een prins….

Educatie

Rondom de voorstelling wordt een uitgebreid educatietraject ontwikkeld.

Speeldata

Schoolvoorstelling

 

vr 11 februari 2022

Tijd volgt Koninklijke Schouwburg

 

Prijs per leerling €13,00

← Terug naar het vo aanbod