Maandag 2 december

Vier Kerst bij The Children
1 + 1 gratis!


Bestel nu je kaartje voor de voorstelling The Children rond Kerst en krijg je 2e kaartje gratis! Deze toneelhit is van zaterdag 21 t/m donderdag 26 december te zien in de Koninklijke Schouwburg. De actie geldt voor alle data in Den Haag. 

Bestellen

The Children

Regisseur Eric de Vroedt brengt dé Britse theaterhit van de laatste jaren naar Nederland, met niemand minder dan acteurs Stefan de Walle, Sylvia Poorta en Antoinette Jelgersma. In een afgelegen vakantiehuisje aan de Britse kust genieten Hazel en Robin, twee gepensioneerde kernfysici, van een nieuwe en spannende levensfase. Ze doen fanatiek aan yoga en runnen een ecologisch boerderijtje. Na een serie catastrofes is de buitenwereld een volstrekte chaos. Op een dag staat, na bijna veertig jaar, hun oud-collega Rose voor de deur. Tussen de drie ontspint zich een prikkelend steekspel, vol provocatieve insinuaties. Dan doet Rose een verpletterend voorstel.

Terug naar kalender

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie