Partners en Sponsors

Ontmoeten, verbinden en verrijken

Het Nationale Theater biedt ruimte voor ontmoeting, verbinding en verrijking. Thuis in Den Haag en reizend door het land vertellen wij toneelverhalen die ertoe doen. Voor een breed publiek, in het hart van de samenleving.

Dankzij diverse samenwerkingen met bedrijven maken we (wederzijdse) ambities waar op het gebied van educatie, talentontwikkeling en publieksverbreding. Het Nationale Theater gelooft in partnerships die elkaar optimaal versterken. Wij streven hierbij dan ook naar maatwerk toegespitst op uw organisatie.

Wij gaan graag met u in gesprek om te ontdekken wat wij voor úw organisatie kunnen betekenen. veraseriese@hnt.nl of (088) 356 53 36

Het Nationale Theater Genootschap

Het Nationale Theater Genootschap is een netwerk van directieleden en commissarissen uit het zakelijk leven aangevuld met topambtenaren, hoogwaardigheidsbekleders en politici. Het Genootschap ondersteunt ons in de missie ons artistiek te blijven ontwikkelen. Financieel, maar vooral als belangrijke ambassadeurs en adviseurs.

Drie keer per jaar komt Het Nationale Theater Genootschap met hun relaties bijeen voor kleinschalige bijeenkomsten. Stuk voor stuk unieke culturele en culinaire ervaringen die de veelzijdigheid van Het Nationale Theater en het culturele landschap laten zien. Bekijk het overzicht van bijeenkomsten in seizoen 2018-2019.

Leden Het Nationale Theater Genootschap en vertegenwoordigers d.d. 2017

ABN AMRO GROUP, drs. C. Van Dijkhuizen
KPMG, U.C. van Zessen
Rabobank Regio Den Haag, J. Notenboom
HTM Personenvervoer N.V., ir. J.N.K. Bierman
NN Group N.V., L. Friese
ING Regio Zuid West

Onze Partners

ING
Stella Fietsen
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie