Samira's Blues trapt het Gnawa Festival 2019 af met gratis concert

De kick off van het Gnawa Festival 2019 is op 19 oktober in de Koninklijke Schouwburg met een gratis optreden van Samira's Blues. Het optreden is aansluitend aan de voorstelling Melk & Dadels van Daria Bukvić (om en nabij 22:00 uur).

Melk en Dadels voorafgaand aan het optreden
Voorafgaand aan het optreden kan je ook naar de voorstelling. Kaarten zijn via de website van Het Nationale Theater te bestellen. Deze voorstelling met rauwe, persoonlijke en speelse getuigenissen van vier jonge Marokkaans-Nederlandse actrices. Hun verhalen zijn hard en duidelijk over de pijn, en zacht en kwetsbaar over de vreugde in de Marokkaanse én Nederlandse cultuur.

Leuk als je laat weten dat je komt via het Facebookevenement


Gnawa Festival 2019
Gnawa-muziek is een van de belangrijkste muzikale stromingen in Marokko. De bevolking houdt overweldigend van Gnawa-muziek en Gnawas 'Maalems' worden zeer gerespecteerd en genieten een sterrenstatus die wij kennen bij bijvoorbeeld Hollywoodacteurs, bekende internationale artiesten en/of kunstenaars. Het Gnawa Festival is een initiatief van Stichting Multicultureel Jongerengeluid in samenwerking met Het Nationale Theater, Zuiderstrandtheater, PAARD en Korzo Theater.

Het Gnawa Festival is van 6 t/m 10 november in de deelnemende theaters. De volledige programmering vind je op www.gnawafestival.nl.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie