Sterrenregen voor Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie

Op 4 augustus ging de voorstelling Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie van HNTJong in premiere op Festival Boulevard. De eerste lovende recensies verschijnen. 

Scenes ★★★★
Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie is een intelligente, komische voorstelling die ook respect afdwingt door goed spel.

De Theaterkrant (Keuze van Criticus)
een ijzersterke mash-up van kinderboeken, films en speelgoed die de ouders meteen herkennen en vloggers en tiktokkers die tieners meteen herkennen; van de echte en virtuele wereld.

Trouw ★★★★
De huidige jeugd van 10+, het beoogde publiek, zal de rol van rapper Ronnie Flex vast meteen omarmen.

Het Verhaal 

Online kun je iedereen zijn die je wilt zijn. Het is net als zoals Barbiepoppen steeds van uiterlijk en beroep veranderen, online kun je elke dag iemand anders zijn. Wat is belangrijker je online of je offline leven? En waar ben je meer jezelf? Waar is de meeste ruimte voor fantasie? Stel dat Pippi Langkous nu een Youtuber zou zijn. Wat voor video’s neemt ze dan op?

Wat is de invloed van sociale media en influencers?
Eva Line de Boer is een jonge theaterregisseur die het gedrag en de leefwereld van jongeren verkent in haar voorstellingen. Ze heeft een fascinatie voor wat mensen over zichzelf delen en hoe ze zich laten zien in het openbaar. Zoals in de voorstelling Tutorial, the art of living over Youtube en de intimiteit van internet. In 2014 won Eva de Ton Lutz Award en in 2016 ontving ze de BNG Nieuwe Theatermakersprijs voor Dit gebeurt allemaal tegelijk.

"Volgens mij maakt internet het alleen maar meer mogelijk om je alternatieve levens voor te stellen en om in contact te komen met mensen die niet op jezelf lijken. Daarom houd ik zo van deze tijd." (Regisseur Eva Line de Boer)

Tournee

Vanaf 13 september zal Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie te zien zijn in heel Nederland. De gehele speellijst hier hier te vinden: Klik hier

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie