Zomersluiting kassa ma 22 juli t/m zo 25 aug

Van zondag 21 juli t/m zondag 25 augustus is onze kassa gesloten. Ook telefonisch reserveren is dan niet mogelijk. Op maandag 26 augustus opent de dagkassa op een nieuwe locatie: de HNT Studio's. Dit is het gebouw naast de Koninklijke Schouwburg aan Schouwburgstraat 8. De dagkassa is van maandag t/m zondag van 12:00 tot 18:00 uur geopend en telefonisch bereikbaar. Als er een voorstellling is in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui of Zaal 3, is de kassa op die locatie een uur voor aanvang geopend.  

Dagkassa van Koninklijke Schouwburg naar HNT Studio's

Overdag was de kassa van de Koninklijke Schouwburg altijd geopend. Deze kassa bevindt zich vanaf maandag 26 augustus in de HNT Studio's aan Schouwburgstraat 8. Dit betekent dat alle kaarten voor voorstellingen in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3 vanaf dan bij de kassa in de HNT Studio's te koop zijn. 

Kassa's in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3

Op de dag dat er een voorstelling in een van de theaters plaatsvindt, is de kassa op die locatie een uur voor aanvang open. 

  

Openingstijden

Dagkassa | HNT Studio's Schouwburgstraat 8
Maandag t/m zaterdag open + telefonisch bereikbaar

Kassa's Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3
Een uur voor aanvang van de voorstelling geopend

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie