Tim Akkerman | Foto: Melissa Scharroo

Gratis zomerpodium met o.a. Tim Akkerman en Ed Struijlaart op terras Koninklijke Schouwburg

Ben je al op het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg geweest? Geniet met een cocktail in je hand en een SchouwBurger voor je neus van livemuziek. Tot en met zaterdag 20 juli treden bekende en aanstormende Haagse talenten buiten op. Zo zijn o.a. Tim Akkerman en Ed Struijlaart meerdere malen live te horen op het terras. Het zomerpodium is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Stadspodium voor Den Haag

Na het succes van het zomerterras bij de productie Amadeus is het terras de komende drie weken uitgebreid tot stadspodium. Tot en met zaterdag 29 juni is er Marokkaanse livemuziek rondom de viering van vijftig jaar Marokkaanse arbeidsmigratie. Op maandag 1 juli vieren we de afschaffing van de slavernij tijdens het Kei Koti Festival, waarop de hele middag Surinaamse muziek wordt gespeeld. Vanaf dinsdag 2 juli speelt cabaretier Harrie Jekkers drie weken lang in de Koninklijke Schouwburg. Er treden voorafgaand aan iedere voorstelling Haagse muzikanten op op het zomerterras. Van aanstormende talenten uit verschillende wijken van Den Haag tot singer-songwriter Tim Akkerman. Wie geen kaarten heeft voor Harrie Jekkers is ook van harte welkom.

Zomerterras

Het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg is tot en met zaterdag 20 juli geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 21:00 uur. De optredens zijn gratis toegankelijk en vinden plaats van 18:15 tot 19:15 uur. Kom je een hapje eten of cocktail drinken? Bekijk het menu.


Bekijk het programma livemuziek op het zomerterras >
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie