Win met een Gouden Envelop kaarten voor Harrie Jekkers

ma 24 jun.

Harrie Jekkers komt in het nieuwe theaterseizoen terug met zijn voorstelling Achter de duinen. Zijn soloprogramma was dit jaar in één klap uitverkocht. Ook staat Jekkers vanaf 3 juli drie weken voor een bomvolle Koninklijke Schouwburg. Voorafgaand aan deze zomervoorstellingen kun je deze week vrijkaarten winnen voor het nieuwe seizoen (okt 2019 - juni 2020).

Hoe maak ik kans op vrijkaarten?

Kom naar het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg en vraag bij het bestellen van je drankje om een Gouden Envelop bij de bar. Elke dag zitten er in twee enveloppen vrijkaarten voor Harrie Jekkers. De Gouden Enveloppen zijn te verkrijgen van woensdag 26 t/m zaterdag 29 juni vanaf 17:00 uur.Afkoelen op het zomerterras

Het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg is speciaal opgebouwd voor de productie Amadeus en de voorstellingen van Harrie Jekkers, maar vanwege de hitte is het zomerterras ook open op dagen dat er geen voorstellingen zijn. Van woensdag 26 t/m zaterdag 29 juni is er vanaf 17:00 uur geniet je van een hapje, een drankje én Marokkaanse livemuziek.