Voorstellingen Harrie Jekkers maandag 17 juni in verkoop

do 13 jun

Harrie Jekkers keert in het nieuwe seizoen maar liefst twintig keer terug naar de Koninkijke Schouwburg met zijn voorstelling Achter de duinen. Zijn soloprogramma verkocht dit jaar in één klap uit. De verkoop start op maandag 17 juni om 12:00 uur. De eerste voorstelling in het nieuwe seizoen is op zondagmiddag 27 oktober. Achter de duinen is exclusief te zien in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Achter de duinen

Sinds 2018 speelt Harrie Jekkers zijn voorstelling op de zondagmiddagen in Den Haag. De in Den Haag geboren en getogen cabaretier heeft met deze exclusieve Haagse bespeling het stokje overgenomen van Paul van Vliet, die ruim zes jaar bezoekers uit het hele land naar Den Haag trok. Achter de duinen is Jekkers' eerste soloprogramma in 23 jaar. Het publiek is razend enthousiast en de voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht. Jekkers sluit dit seizoen af door in juli drie weken achter elkaar zijn voorstelling te spelen in de Koninklijke Schouwburg. 

Jekkers: ''Vroeger fietste ik als kind langs de schouwburg en vroeg ik aan mijn vader: ‘Waarom is die schouwburg eigenlijk Koninklijk?’ ‘Omdat de Koningin daar altijd naar toneel gaat kijken’, zei hij, ‘dus dat is niks voor ons.’’’


Kaartverkoop en informatie

De twintig voorstellingen in het nieuwe seizoen gaan op maandag 17 juni om 12:00 uur in verkoop. Vrienden van Het Nationale Theater kunnen op vrijdag 14 juni om 12:00 uur al kaarten bestellen. U kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen. Wees er snel bij, want de kaarten gaan altijd erg hard. Om doorverkoop tegen te gaan en iedereen een eerlijke prijs te laten betalen, werken we met smart tickets. De Vriendenverkoop gaat op de reguliere manier.

 

Smart tickets

Voor de voorstellingen van Harrie Jekkers in seizoen 2019/2020 verkopen wij in samenwerking met ons kassasysteem Ticketmatic extra veilige e-tickets om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat u uw toegangsbewijzen niet per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic app op uw smartphone. Deze app kunt u downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte tickets worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorgekocht. Het bestellen van de kaarten gaat precies hetzelfde als u gewend bent. Meer informatie en de juiste gebruikswijze vindt u hier.