Zomerterras Koninklijke Schouwburg dinsdag geopend

vr 7 jun

Het zomerterras voor de Koninklijke Schouwburg in Den Haag is gereed. Het Nationale Theater heeft speciaal voor de voorstellingen van Amadeus en Harrie Jekkers in juni en juli een zomerterras gebouwd waar publiek en voorbijgangers welkom zijn voor een hapje, drankje én een muzikaal programma! Vanaf dinsdag is het zomerterras geopend. 

Terras mét muziekkoepel

Tijdens de voorstellingen van Amadeus in juni (11 t/m 22 juni in de Koninklijke Schouwburg) kan publiek op het terras genieten van een speciaal samengesteld Amadeusmenu. Voor slechts € 15,- kun je kiezen uit bijvoorbeeld Amadeus’ asperges of Serenade aan Vissalade. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is er voorafgaand aan de voorstellingen van Amadeus een wisselend muzikaal programma te beluisteren vanuit de muziekkoepel.

Het zomerterras is ook geopend bij de voorstellingen van Harrie Jekkers in juli.
Op voorstellingsdagen is het terras vanaf 17:00 uur geopend en is iedereen van harte welkom voor een hapje en drankje! Bekijk de cocktailkaart >

Over Amadeus

Na het succesvolle zomerspektakel Ondine pakken we met Amadeus wéér
groots uit en luiden we muzikaal de zomer in. Een grootse muziektheaterproductie over misschien wel de meest legendarische componist ooit: Wolfgang Amadeus Mozart. In een regie van Theu Boermans, met Sander Plukaard in de rol van Mozart en Mark Rietman als Salieri. Naast de negen castleden staan in deze muziektheaterproductie sopraan Lucie Chartin, 40 koorleden en een live orkest op het toneel in een indrukwekkend decor ontworpen door Bernhard Hammer (Soldaat van Oranje).


Amadeus is een productie van Het Nationale Theater en de Theateralliantie i.s.m. Opera2Day. Bekijk hier alle speeldata. Van 24 tot 29 september wordt de tournee afgesloten in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.