Theatertips #19

Welke voorstellingen die komende week te zien zijn bij Het Nationale Theater mag je echt niet missen? Programmeur Miel van Teijlingen weet het als geen ander!

Tech 

"Firma MES bestaat tien jaar neemt de komende weken Zaal 3 over met hun jubileumproject TECH. Een bijzonder project want Roos, Lindertje en Daan gaan alle drie solo. In deze solo’s onderzoeken ze op eigen wijze de relatie tussen mens en technologie. Dus ga in mei een avond langs bij Zaal 3, kies iets lekkers van de kaart (bijvoorbeeld de geroosterde venkel met olijven-sinaasappel vulling) en bezoek na het eten één van de solo’s van Firma MES. Roos speelt een hyperintelligente huishoudrobot in een monoloog geschreven door Jibbe Willems (o.a. De Vrekkin), Lindertje maakt een muzikale performance over een hightech seksspeeltje en in de solo van Daan vallen we in een telefoongesprek waarin zijn personage zijn leven probeert te redden (naar Locke, de film van Steven Knight)."

Tech is van 7 tot 30 mei te zien in Zaal 3. 

 Foto: Lonneke van der Palen

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie