Firma MES zoekt jongeren voor TECH IV

wo 10 apr

Firma MES zoekt jongeren die zin hebben om mee te spelen, schrijven en vooral mee te denken over de theatervoorstelling TECH IV. TECH I, II en III zijn vanaf 7 mei te zien in Zaal 3 van Het Nationale Theater. 

De drie vaste acteurs spelen in mei drie solo’s over de relatie tussen mens en technologie: TECH I, II & III. Het is de bedoeling dat jongeren zich door deze solo's laten inspireren en onder leiding van regisseur Thomas Schoots een vierde voorstelling maken. Vragen die centraal staan in TECH zijn: Hoe kunnen we mens blijven in een wereld die steeds digitaler wordt? En wat betekent het dan precies om mens te zijn? De selectie-avond, onder leiding van regisseur Thomas Schoots, is op donderdagavond 25 april van 17.00 tot 19.00 uur. Op deze avond maak je kennis met het materiaal van Firma MES en de regisseur. Je gaat aan de slag met elkaar op de vloer. Naar aanleiding van deze avond worden er zes tot acht jongeren geselecteerd (15 t/m 21 jaar oud) om dit uitgebreide traject aan te gaan. Je maakt in korte tijd een eigen voorstelling onder leiding van de vaste Firma MES regisseur. Welke vorm de voorstelling gaat krijgen is afhankelijk van jullie eigen inbreng.

Voorwaarden

Let op! Als je wordt uitgekozen dan stap je een professioneel makers traject in. Het is daarom belangrijk dat je onderstaande data beschikbaar bent.

25 april 17:00u-19:00u
29 mei (bezoek TECH I, II & III, inclusief maaltijd)
7 juni (avond)
8 juni (avond)
22 juni (hele dag)
23 juni (overdag repetitie, ‘s avonds presentatie)

De selectie is gratis, maar mocht je worden uitgekozen dan vragen we een eigen bijdrage van €50,- inclusief voorstellingsbezoek plus maaltijd. Mochten de kosten een probleem zijn neem dan even contact met ons op. Voor houders van de ooievaarspas is deelname sowieso gratis.

Mocht je uiteindelijk niet geselecteerd worden dan ben je natuurlijk nog steeds van harte welkom om te komen kijken bij TECH I, II, III & IV.

Wil je meer informatie mail dan naar dimphna@firmames.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier 

Foto: Lonneke van der Palen