Theatertips #15

Welke voorstelling die komende week te zien is bij Het Nationale Theater mag je echt niet missen? Miel van Teijlingen, programmeur van Het Nationale Theater, geeft deze week de ultieme theatertip: En dus zal ik weer gaan. 

"Na een lange periode van afwezigheid op de Nederlandse podia is het werk van theatermaker Ilay den Boer terug in het theater", vertelt Van Teiijlingen. Het verhaal: in een intieme cafésetting ontmoeten we Rik. Rik is vader, zanger en dakloos. Met een laatste concert bezingt hij zijn zelfverkozen vrijheid, maar ook het verlangen naar zijn dochter. We drinken samen met Rik op het leven en krijgen in deze documentaire, muzikale voorstelling een inkijk in het leven van mensen die in een kwetsbare fase van hun leven verkeerden. Ilay den Boer werkte een tijd bij Het Leger des Heils in Dordrecht. Hier leerde hij de perspectieven van mannen als Rik van binnenuit kennen.

En dus zal ik weer gaan is op donderdag 11 april om 20.15 te zien in Theater aan het Spui in Den Haag.

Foto: Jan Sol

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie