Kaartverkoop Waylon gestart!

vr 8 mrt

Zijn liefde voor country begon als achtjarig jongetje dat mocht drummen op een countryavond. Nu brengt Waylon met een zevenkoppige band een ode aan zijn muzikale helden. Hij speelt zijn theaterconcert My Heroes Have Always Been Cowboys op donderdag 30 janurari bij ons in de Koninklijke Schouwburg. De kaartverkoop is gestart.

 ''Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht een klein stukje meedrummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik 1 liedje volledig kon meedrummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...''

Waylons persoonlijke verhaal
In het theaterconcert kijkt Waylon terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn jaar bij Waylon Jennings, zijn ervaringen biji Holland’s Got Talent, de Common Linnets en uiteindelijk de rust die hij heeft gevonden in het nieuwe vaderschap.

In zijn theaterconcert My Heroes Have Always Been Cowboys brengt Waylon een ode aan zijn muzikale helden, zoals Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Cash en Kris Kristofferson.