Doe mee aan het Tsjechov-Duel!

Onderscheidt u een Russische klassieker van Bouquetreeksroman? En Russen van hipsters? Doe zondagmiddag 17 februari voorafgaand aan de voorstelling Het duel mee aan het Tsjechov-Duel! In deze quiz wordt u op een ludieke, interactieve manier voorbereid op Het duel van Jeroen De Man. U hoeft niets van Tsjechov te weten om mee te doen: gokken is, net als in het stuk, essentieel. De finalisten vechten in een duel uit wie er met de prijs naar huis gaat. De quiz is gratis. 

 

"Nooit wordt het saai of heb je het gevoel dat je naar een verhaal van meer dan honderd jaar oud zit te kijken" de Volkskrant

Het duel 
Rusland. Negentiende eeuw. Een badplaats aan de Zwarte Zee. Hoogzomer.
Acht fantastische acteurs (onder wie Jacob Derwig, Joris Smit, Jacqueline Blom en Jaap Spijkers) wapenen zich met een emmer wodka en twee geladen pistolen om samen de filosofische strijd over wat het goede leven is voor eens en altijd uit te vechten.

Samen bouwen ze een Tsjechoviaanse wereld, waarin de grenzen tussen toen en nu, tussen zijn en spelen, tussen spel en bittere ernst steeds meer vervagen.

Voor meer informatie en kaarten klikt u hier

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie