Gezocht: ouderen en jongeren voor Theater na de Dam-voorstelling

vr 1 feb

Speciaal voor Theater na de Dam, de theatermanifestatie in het kader van de 4 mei-herdenking, maakt Het Nationale Theater in samenwerking met Theater Dakota en Het Zuiderparktheater een voorstelling over de Tweede Wereldoorlog in de wijk Escamp.

 HNTeducatie is op zoek naar jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud die het leuk vinden om zelf een voorstelling te maken. Voor de inhoud van deze voorstelling gaan de deelnemende jongeren in gesprek met mensen die de Tweede Wereldoorlog hebben meegemaakt. 

Geïnspireerd door hun verhalen wordt Escamp ingedoken: naar de plekken waar tijdens WOII  boerderijen stonden. Hoe zag het boerenleven er tijdens de oorlog in Den Haag uit? Aan de hand van die verhalen wordt een voorstelling gemaakt in Het Zuiderparktheater onder leiding van professionele theatermakers.

Geef je op 

Voor Theater Na de Dam is HNTeducatie dus op zoek naar jongeren tussen de 10 en 18 jaar oud en verhalen van mensen die de Tweede Wereldoorlog in de wijk Escamp als kind hebben meegemaakt en hierover in gesprek willen gaan met jongeren.
Meedoen of meer info? Stuur een mail naar Lotte de Leeuw (lottedeleeuw@hnt.nl).