Antoinette Jelgersma schittert in Flikken Maastricht

vr 25 jan

Actrice Antoinette Jelgersma van Het Nationale Theater-ensemble schittert momenteel als commissaris Marlies Kamphuis in hitserie Flikken Maastricht. 

Jelgersma vindt het erg 'leuk en spannend' dat zij de komende tijd in de hitserie is te zien, die wekelijks ruim een miljoen kijkers trekt. "Ik ben de chef van het bureau. Het is een pittig type, maar ook invoelend."  De Haagse actrice kan nog rustig over straat ondanks het milljoenenpubliek dat zij wekelijks bereikt. "Ik word niet de hele tijd aangesproken op straat, hoor", zegt ze met een lach. Flikken Maastricht is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO1. Terugkijken kan ook!

Onze Straat

Naast Flikken Maastricht speelt Jelgersma ook een rol in Onze Straat, de nieuwste productie van regisseur Daria Bukvic voor Het Nationale Theater. Onze Straat gaat over een straat en haar bewoners. De levens van negen bewoners uit één appartementencomplex trekken voorbij in een periode van twaalf jaar. De straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. De voorstelling gaat op zaterdag 16 maart in première in Theater aan het Spui in Den Haag.