Theatertips #4

Welke voorstellingen die komende week te zien zijn bij Het Nationale Theater mag je echt niet missen? Programmeur John de Weerd is deze week aan zet. 

Double bill: VINKENOOG/MY PROTEST

"Op donderdag 24 januari zijn er twee heerlijke Paradevoorstellingen in Zaal 3 op één avond te zien, om te beginnen met VINKENOOG van Poezieboys bestaande uit Jos Nargy en Joep Hendrikx. Jos won afgelopen jaar de Piket Kunstprijs, mede naar aanleiding van deze warme feelgood voorstelling over het werk en leven van de uitvinder van de love generation: Simon Vinkenoog.


Aansluitend kijken we naar MY PROTEST waarin Benjamin Abel Meirhaeghe samen met muzikant Laurens Mariën in een half uur een mini opera ten gehore brengt op basis van protestsongs uit de jaren ’60. Mocht je deze voorstellingen op de Parade gemist hebben is dit dus de ultieme mogelijkheid om ze nog één keer in Den Haag te zien!", besluit De Weerd.

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie