Theatertips #51 #52

Welke voorstellingen die komende week te zien zijn bij Het Nationale Theater mag je echt niet missen? Theaterdirecteur Cees Debets geeft deze week de ultieme theatertip voor het eind van het jaar en begin volgend jaar!

"Met de feestdagen zijn er de gebruikelijke rituelen: familiebezoek, naar de kerk wellicht, een kalkoen of juist niet, vuurwerk en een glas champagne om middernacht of juist niet...", zegt Debets. 
"Herinneringen aan vroeger, het Billy Smart Kerstcircus, schansspringen in Garmisch Partenkirchen, luieren, terugblikken en vooruitkijken.
Het zijn ook de dagen dat het goed toeven is in het theater, met elkaar naar een voorstelling, uitgaan en elkaar ontmoeten.
Wij brengen warmte in onze theaters deze dagen en we hopen dat we u mogen verwelkomen.
Ik wil als tip in deze laatste week van het jaar en de eerste week van 2019 ons familieaanbod bij u aan bevelen want er is veel te zien en te beleven.
Op Tweede Kerstdag, woensdag 26 december, neemt traditiegetrouw Rabarber Theater aan het Spui over met hun kerstproductie. Dit jaar is dat De Sneeuwkoningin, een muzikaal spektakel met een heus koor en 27 spelers!!! Bijna de hele vakantie elke dag"

De Vrekkin

De succesvoorstelling De Vrekkin keert terug naar de Koninklijke Schouwburg. De zeer lovend ontvangen voorstelling van NTjong voor de hele familie. Hoe rijk wil je zijn en hoe blij word je daar van………………..
Maar voor de allerkleinsten is er Meneer Monster en Kwatta is er met De familie van Nielie. Kortom, ik nodig u van harte uit om met de hele familie naar het theater te komen. Tevens wens ik u hele mooie feestdagen en een gezond en mooi 2019", besluit Debets. 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie