Uniek dubbelgesprek met Jeroen De Man & Joyce Roodnat

Nieuwsgierig hoe een voorstelling tot stand komt of welke keuzes een regisseur allemaal maakt? Bezoek dan een inleiding voorafgaand aan de voorstelling. Tijdens de inleiding bij Cinema gaan we in gesprek met regisseur Jeroen De Man en Joyce Roodnat. Op woensdag 14 november om 19:15 uur vertelt Jeroen De Man over zijn liefde voor film en waarom hij viel voor het script van Cinema. Kunst & Cultuur journalist van de NRC, Joyce Roodnat, praat met Jeroen over zijn liefde voor film en vertelt meer over hoe de genres film en theater met elkaar verbonden zijn. Verheug je op een bevlogen gesprek over film, theater en klassiekers.

Cinema
Geen groots en meeslepend verhaal. Geen spannende plotwendingen. Geen special effects of wilde achtervolgingen. Maar het echte leven. Dompel je onder in deze even grappige als ontroerende voorstelling over echtheid in een wereld waarin zoveel 'nep' is. Met scherp zicht op de mens anno nu is Cinema een bruisend, bij tijden onhandig en nerdy verhaal over drie uit de tijd gevallen outsiders waar je op slag verliefd op wordt.

"Hun verhalen, hun twijfels, hun liefdes, de spelers van Cinema worden bijna je vrienden. NRC
"Momentje van filmmagie." Theaterkrant
"Cinema gaat van hilarisch naar ongemakkelijk en naar intiem en werkt op elk niveau." Theaterkrant

14 t/m 17 november en 19 & 20 december in Theater aan het Spui. 
 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie