Vier Kerst in de Koninklijke Schouwburg

Nog geen kerstplannen? Kom naar de Koninklijke Schouwburg voor een mislukt familiediner!

 

We zijn hier voor Robbie gaat op zaterdag 10 november in première in de Koninklijke Schouwburg (6 t/m 9 november try-outs) waarna het stuk op tournee gaat. In december en januari komt de voorstelling nog een keer terug naar Den Haag.

Maak je bezoek compleet met een kerstlunch- of diner

Speciaal op Eerste en Tweede Kerstdag speelt de voorstelling om 14:00 uur en geniet je vooraf van een feestelijk buffet met zoete en hartige biologische broodjes en een kerstsoepje voor slechts €15,00.
Tijdens de overige speeldagen in december zal het menu van Brasserie Wasserman in kerstthema staan en kun je vooraf genieten van een driegangenmenu voor € 29,50.

We zijn hier voor Robbie 
Een gloednieuw, hilarisch en hartverscheurend toneelstuk over een totaal mislukt familiediner met o.a. steracteurs Mark Rietman, Romana Vrede, Stefan de Walle en Tamar van den Dop.
Voor deze tragikomedie bundelen de succesvolle scenarioschrijfster Maria Goos (o.a. Oud Geld, Cloaca) en regisseur Eric de Vroedt voor het eerst hun krachten.

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie