Dit is er te doen tijdens UIT Festival Den Haag

Het Nationale Theater presenteert tijdens de 46ste editie van UIT Festival Den Haag op zondag 2 september, het splinternieuwe theaterseizoen. Er is een uitgebreid en gratis programma in de Koninklijke Schouwburg en Theater aan het Spui en op de cultuurmarkt op het Lange Voorhout.

Cultuurmarkt en De Vloer Op
Traditiegetrouw staat Het Nationale Theater op zondag 2 september van 12.00 tot 18.00 uur met een kraam op de cultuurmarkt op het Lange Voorhout. Koop kaarten voor voorstellingen bij de HNT-kassa of kom springen op het Schouwburg-springkussen. De deuren van de Koninklijke Schouwburg zijn vanaf 12.40 uur geopend, direct na het optreden van de Torenblazers. Dit is tevens de wereldpremière van hun nieuwe stuk. De hele dag zijn er previews-en optredens van onder andere De Dutch Don’t Dance Division, De Vloer Op met Het Nationale Theater, Melk & Dadels van Daria Bukvić, zangeres Janne Schra en een theatercollege van Bas Haring.

Stadsontbijt

Theater aan het Spui is dé plek voor jong en oud. Om 11.00 begint de dag met het grootste, gratis stadsontbijt van Den Haag. Direct hierna is de voorstelling Familie van Nielie van Kwatta Jeugdtheater te zien. Doorlopend zijn op deze locatie kinderworkshops en activiteiten voor alle leeftijden, zoals een bad van geld waarin iedereen zich kan laten fotograferen en een peuterchillhoek. Ook voor volwassenen is er veel te zien: Kees Hulst en Ester Scheldwacht, Leine Roebana, en Firma MES.

Bekijk het complete programma hier!

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie