Laatste naam FUDGE XL bekend

Het programma van FUDGE XL, de cabaretavond die op 29 september plaatsvindt in Theater Diligentia en de Koninklijke Schouwburg, is rond. Zangeres en acrtice Merel Baldé geeft samen met theatermaker Tim Teunissen een preview uit hun dubbelvoorstelling 2 for 1 Show. Naast Merel Baldé en Tim Teunissen zijn o.a. Kiki Schippers, Rayen Panday en Peter van Rooijen te zien.

FUDGE XL

Theater Diligentia en Het Nationale Theater presenteren op zaterdagavond 29 september voor het eerst FUDGE XL. Op deze avond geven maar liefst zes cabaretiers een preview van voorstellingen die aankomend seizoen te zien zijn. Bezoekers beginnen bij Theater Diligentia, waar zij drie previews te zien krijgen, en lopen vervolgens met zijn allen naar de Koninklijke Schouwburg. Hier treden de laatste drie cabaretiers op.
  

Diligentia en Het Nationale Theater

Het is voor het eerst dat FUDGE zowel in Diligentia als in de Koninklijke Schouwburg te zien is. De vorige edities van FUDGE vonden allemaal plaats in Theater Diligentia. Met deze XL-editie wordt het bekende concept weer in een nieuw jasje gestoken.

 

Cabaretiers

Voor de pauze geven Peter van Rooijen, Anne Neuteboom en Bert Gabriëls een preview in Theater Diligentia. Vervolgens treden Kiki Schippers, Rayen Panday en Merel Baldeéé & Tim Teunissen op in de Koninklijke Schouwburg. De avond wordt gepresenteerd door de inmiddels vertrouwde Berit Companjen.

  

Kortingskaarten cabaretvoorstellingen

Na afloop van FUDGE XL zijn er meteen kortingskaarten te koop voor de avondvullende programma’s van de cabaretiers van die avond. Dit geldt zowel voor Rayen Panday in de Koninklijke Schouwburg als de andere cabaretiers in Theater Diligentia.

 

Ga naar FUDGE XL pagina

 

Accepteert u onze cookies?
Om uw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat u dat goed vindt, wanneer u de site bekijkt.
Meer informatie