Diligentia en Het Nationale Theater presenteren FUDGE XL

Theater Diligentia en Het Nationale Theater presenteren op zaterdagavond 29 september FUDGE XL. Op deze avond geven maar liefst zes cabaretiers, waaronder Kiki Schippers en Rayen Panday, een preview. Bezoekers beginnen bij Theater Diligentia, waar zij drie previews te zien krijgen, en lopen vervolgens met zijn allen naar de Koninklijke Schouwburg. Hier treden de laatste drie cabaretiers op.

Diligentia en Het Nationale Theater

Het is voor het eerst dat FUDGE zowel in Diligentia als in de Koninklijke Schouwburg te zien is. De vorige edities van FUDGE vonden allemaal plaats in Theater Diligentia. Met deze XL-editie wordt het bekende concept weer in een nieuw jasje gestoken.
 

Cabaretiers

Voor de pauze geven Peter van Rooijen, Anne Neuteboom en Bert Gabriëls een preview in Theater Diligentia. Vervolgens treden Kiki Schippers en Rayen Panday op in de Koninklijke Schouwburg. De derde artiest wordt nog bekendgemaakt. De avond wordt gepresenteerd door de inmiddels vertrouwde Berit Companjen.

Kortingskaarten cabaretvoorstellingen

Na afloop van FUDGE XL zijn er meteen kortingskaarten te koop voor de avondvullende programma’s van de cabaretiers van die avond. Dit geldt zowel voor Rayen Panday in de Koninklijke Schouwburg als de andere cabaretiers in Theater Diligentia.

Ga naar FUDGE XL paginaFoto: R. Hellevoort

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie