HNT krijgt eigen Shakesbeer!

Het Nationale Theater krijgt vanaf aankomend seizoen gloednieuw huisbier. Brouwerij Scheveningen ontwikkelt speciaal voor HNT een orgineel biertje genaamd Shakesbeer, naar 's werelds grootste toneelschrijver.

To beer or not to beer?

Een kruidig, blond biertje dat helemaal in het teken staat van Shakespeare; zo moet het nieuwe huisbier eruit komen te zien. Het bier valt samen met HNT’s eerste productie van aankomend seizoen, Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort). Ook zal het alcoholpercentage liggen op 5,2 procent, naar de leeftijd waarop de grote bard overleed.

Shakesbeer is vanaf het begin van het nieuwe seizoen te verkrijgen in de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en de HNT Studio's.

Het verzamelde werk van William Shakespeare (ingekort) is vanaf dinsdag 5 september te zien in de Koninklijke Schouwburg, waarna de tournee volgt. Bestel nu

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie