Jochem Myjer, Alex Klaasen & Tim Fransen genomineerd voor Cabaretprijzen 2018!

De nominaties voor de cabaretprijzen 2018 zijn bekend. Jochem Myjer en Alex Klaasen strijden om de Poelifinario in de categorie 'entertainment' met hun voorstellingen Adem in, adem uit en Showponies. De winnaars worden op maandag 1 oktober bekendgemaakt in Theater Diligentia. 

Genomineerden
In de categorie 'engagement' zijn Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper en Tim Fransen genomineerd. Er is slechts één genomineerde voor de 'kleinkunst' prijs: Joost Spijkers met Spijkers II. Deze voorstelling stak er volgens de jury met kop en schouders bovenuit.

Te zien in de Koninklijke Schouwburg
De voorstelling van Jochem Myjer in de Koninklijke Schouwburg zijn op 1 juni in verkoop gegaan en waren in één klap uitverkocht. Showponies van Alex Klaasen is op vrijdag 5 oktober, vrijdag 21 december en zaterdag 22 deccember te zien in de Koninklijke Schouwburg. Het kromme hout der mensheid van Tim Fransen ziet u op donderdag 21 februari in de Koninklijke Schouwburg. 
 

Accepteer je onze cookies?
Om jouw bezoek aan deze website persoonlijk en snel te maken, gebruiken wij diverse cookies. Wij gaan ervan uit dat je dat goed vindt, wanneer je de site bekijkt.
Meer informatie